Rakentavan Suomen kaupanteon lähde!

Rakennushankkeet ja rakennusyritykset hanskassa

Omat kaupanteon mahdollisuudet

Verkkopalveluna toimivat rakennustiedot tarjoavat kattavan kuvan ja voittamattomia kaupanteon mahdollisuuksia

Omat kaupanteon mahdollisuudet

Bygginformation om byggprojekt, byggföretag, upphandlingar m.m.
Affärsmöjligheter via Sverige Bygger
Avancerad Sökning
Träfflista
Byggprojekt

Tarjoamme paljon muutakin kuin vain rakennustietoja

Valitse palvelumme tavoittaaksesi juuri oikeat hankkeet ja henkilöt oikeaan aikaan. Olemme edelläkävijöitä verkkorakennustietojen tarjoajana rakentamalla viimeistä yksityiskohtaa myöten räätälöityjä rakennustietopalveluja.

Seuraa rakennusmarkkinoiden hankkeita, rakennusyrityksiä, tarjouskilpailuja ja hankintoja – kattaen niin yksityisen kuin julkisen rakennussektorin. Omat kaupanteon mahdollisuudet koostuvat rakennustiedoista, jotka tarjoavat voittamattomia kaupanteon mahdollisuuksia toimialueesi ja tarpeidesi mukaan räätälöitävien haku-, seuranta- ja tapahtumapalveluiden kautta.

Miten tiedot räätälöidään?

Seuraamme suunnitelmia, projektointeja, tarjouskilpailuja ja hankintoja päivittäisten markkinatutkimustemme kautta. Hanskassamme on koko Suomen niin yksityinen kuin julkinen rakennussektori. Tiedämme, kuka rakentaa mitä, missä, milloin ja miten. Autamme asiakkaitamme tavoittamaan oikeat päättäjät ja oikeat rakennushankkeet oikeaan aikaan.

Omat pikakuvakkeet -palvelumme kautta voit itse räätälöidä verkkoratkaisusi. Lue lisää Omat pikakuvakkeet -toiminnosta tästä

Kokeile maksutta

Esimerkkejä verkkotoiminnoista:

Haku
Hae rakennushankkeita ja yrityksiä koko tietokannastamme.

Hanketapahtumat
Seuraa tilaamiesi rakennushankkeiden uusimpia tapahtumia tarpeidesi mukaan räätälöidyn profiilin pohjalta – aikaisessa vaiheessa olevia hankkeita, projektoitavia hankkeita, tarjousvaiheessa olevia hankkeita tai jo aloitettuja hankkeita.

Yritystapahtumat
Seuraa yrityksiä, joista olet kiinnostunut – toimialueesi uusissa hankkeissa raportoituja rakennuttajia, suunnittelijoita ja urakoitsijoita.

Seuranta
Pysy ajan tasalla rakentavan Suomen tapahtumista seurantapalvelujemme avulla. Pidä silmällä hankkeita ja yrityksiä. Tallenna, tee muistiinpanoja, aseta muistutuksia jne.

Yritysanalyysi
Kuka palkkaa kenet ja kuka saa töitä mistä? Analysoi yritysten suhteita tietokantamme kaikkien hankkeiden pohjalta. Selvitä, mitä hankkeita yrityksillä on, hankkeiden koko ja tyyppi, maantieteellinen sijainti, milloin rakentaminen alkaa jne.

Ranking
Rankinglistan avulla saat nopeasti selville, mitkä yritykset ovat aktiivisimpia ja millä yrityksillä on suurin rakennusarvo hankkeiden kokonaisrakennuskustannusten perusteella. Autamme sinua valitsemaan listoista parhaat yritykset.